Team Amsterdam van start

Met ingang van 2 september is ons nieuwe kantoor aan de H.J.E. Wenckebachweg 123 in Amsterdam geopend, en zijn 7 nieuwe collega’s van start gegaan met de voorbereidende werkzaamheden om per 1 oktober ca. 3250 huurwoningen namens Bouwinvest te gaan beheren. Deze beheeropdracht zullen wij, qua front office activiteiten voor de opdrachtgever, met een toegewijd team gaan uitvoeren. Dit team zal uitsluitend voor Bouwinvest werkzaam zijn.

De accountmanagement functie hebben wij opgesplitst in een relatiemanager die eind verantwoordelijk is voor de dienstverlening richting opdrachtgever en de service manager die eind verantwoordelijk is voor de dienstverlening richting huurders. Zo krijgen beiden onze maximale service. In het team zijn tevens twee technisch managers betrokken.

De focus ligt op het verhogen van de huurderstevredenheid, het innoveren van het beheerproces alsmede het optimaliseren van rendement. Omdat de toekomstvisie op het beheerproces van Bouwinvest en vb&t veel overeenkomsten heeft ligt hier een intrinsieke motivatie om samen te blijven innoveren. Per 1 oktober starten we daarom met een nieuw klantvolgsysteem en een nieuw beheer-automatiseringsprogramma.