Met de komst van Joris Sauvé stellen wij ons huidige team graag aan jou voor!

Dit zijn onze brandveiligheidsadviseurs: Ronald PeetersJos Latijnhouwers en directeur/adviseur Chris Vugts. Sinds 9 mei 2022 wordt ons team versterkt door junior brandveiligheidsadviseur Joris Sauvé.  Vanuit ons kantoor aan de Vestdijk, in het gezellige centrum van Eindhoven, bedienen wij onze vele opdrachtgevers door heel Nederland op het gebied van brandveiligheid. Daarbij staat Marit Huijberts dagelijks klaar om de nodige ondersteuning te bieden aan de adviseurs en de klanten te woord te staan.

Onze gedeelde en individuele kennis maakt ons een multidisciplinaire brandveiligheidsadviesbureau, gespecialiseerd in hoogwaardige dienstverlening op het gebied van brandveiligheid, Fire Safety Engineering en Milieu. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers  van ontwerp tot en met realisatie, waarbij we uiteraard gaan voor de hoogste  veiligheidsgraad, maar eveneens kijken naar het economisch belang. Juist deze combinatie maakt ons werk interessant en uitdagend! vb&t Brandveiligheid & Milieu staat voor onafhankelijkheid, deskundigheid en ontzorging.

Wij zijn een groeiend bedrijf volop in ontwikkeling. word jij net als Joris onderdeel van ons avontuur en sluit je aan bij ons energieke teamsolliciteer nu! Zien we jou binnenkort?

Marit Huijberts
Jos Latijnhouwers
Ronald Peeters
Chris Vugts