Onze diensten

vb&t Brandveiligheid & Milieu is gespecialiseerd in integrale benadering van gebouwveiligheid. We gaan voor de hoogste veiligheidsgraad en laten ons eveneens leiden door economische overwegingen in combinatie met de belangen van de klant. Juist die combinatie maakt ons tot de meest effectieve partner op het gebied van brandveiligheid. Een partner die nooit genoegen neemt met standaard oplossingen, maar altijd uitgaat van optimaal resultaat.

Advies & ontwerp

We bieden creatieve maatwerkoplossingen op het gebied van brandveiligheid en milieu, voor nieuwbouw, bestaande bouw, renovatie- en transformatieprojecten vanaf de ontwerp- tot en met de realisatiefase.

Gebouwsoorten

Vanuit onze expertise adviseren wij bij alle soorten gebouwen, zoals hoogbouw woontorens, parkeergarages, hotels, ziekenhuizen, zorginstellingen, kantoorgebouwen, woongebouwen, datacentra, distributiecentra en op- en overslagbedrijven.

Producten en onderzoeken

We bieden een breed scala aan producten en onderzoeken op het gebied van brandveiligheid. Van een quickscan brandveiligheid tot een integraal masterplan brandveiligheid. Daarnaast zetten we geavanceerde technieken in, die vallen binnen de Fire Safety Engineering.

Een greep uit onze producten en onderzoeken:

  • Opstellen van vuurlast-, brandoverslag-, opvang- en doorstroomcapaciteitsberekeningen, integraal masterplan brandveiligheid, rapportages gelijkwaardigheid op basis van de NEN 6060 of NEN 6079.
  • Uitvoeren van dynamische brandsimulaties (CFD), ontruimingssimulaties middels Simulex of Pathfinder. Het uitvoeren van quickscans en uitgebreide BIO-scans brandveiligheid,
  • Het opstellen van uitgangspuntendocumenten (UPD’s) van brandbeveiligingsinstallaties, zoals brandmeld-, ontruimingsalarm, sprinkler, watermist, rook- en warmteafvoer en overdrukinstallaties.

Dit is onze kracht

Bij vb&t vindt u alle diensten onder één dak. Daarmee nemen we u alle werk en zorgen uit handen. Onze verschillende bedrijfsonderdelen weten elkaar makkelijk te vinden en stemmen hun activiteiten zorgvuldig op elkaar af. Zo bent u verzekerd van een snelle, vlotte voortgang en van het beste advies.

Belangrijker nog is onze stellige overtuiging dat vastgoed ten dienste staat van mensen en dat de mens dus in al ons doen en laten centraal dient te staan. In vb&t vindt u een betrokken partner die hecht aan een prettige, duurzame relatie.

Menu