Dit zijn wij

Wij stellen ons team graag aan jou voor!

vb&t Brandveiligheid & Milieu is gespecialiseerd in integrale benadering van gebouwveiligheid. Ons team gaat voor de hoogste veiligheidsgraad en laten ons eveneens leiden door economische overwegingen in combinatie met de belangen van de klant. Juist die combinatie maakt ons tot de meest effectieve partner op het gebied van brandveiligheid. Een partner die nooit genoegen neemt met standaard oplossingen, maar altijd uitgaat van optimaal resultaat.

Ons team staat je graag te woord tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Chris Vugts

Directeur/adviseur
c.vugts@vbtgroep.nl

Marit Huijberts

Management Assistent
m.huijberts@vbtgroep.nl

Ronald Peeters

Adviseur Brandveiligheid
r.peeters@vbtgroep.nl

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer direct via deze knop.
Solliciteer

Jos Latijnhouwers

Adviseur Brandveiligheid
j.latijnhouwers@vbtgroep.nl

Dit is onze kracht

  • Onafhankelijk
    Wij verrichten onze advieswerkzaamheden vanuit een zelfstandige en onafhankelijke positie. Onze advisering staat volstrekt los van alle andere vormen van dienstverlening waarmee wij opdrachtgevers bedienen. Advies van vb&t Brandveiligheid & Milieu is volledig objectief.
  • Resultaatgericht
    Door jarenlange ervaring en deskundigheid is ons team in staat de meest complexe vraagstukken en problematieken te doorgronden, om deze vervolgens creatief en resultaatgericht aan te pakken. Die resultaatgerichtheid begint al bij de start van een opdracht, wanneer we met de opdrachtgever het te behalen resultaat vaststellen. En daar gaan we voor. In specifieke gevallen committeren wij ons aan het te behalen resultaat.

Wij staan klaar om jou te helpen

Onze collega’s van vb&t Brandveiligheid & Milieu helpen jou graag verder. Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kun je uiteraard contact met ons opnemen.